products

Βιολογικά ένζυμα ETHMEI GW για την επεξεργασία αιθανόλης καυσίμων με Halal και το Kosher πιστοποιητικό

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Glucoamylase ETHMEI GW
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1125kg IBC totes
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Βαθμός: Τεχνικός βαθμός Δραστηριότητα: 350.000 U/ml (ελάχιστο)
Εφαρμογή: Παραγωγή αιθανόλης καυσίμων Ένζυμο: Glucoamylase
Επικυρωμένος: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000 Φυσική μορφή: Υγρή μορφή
χώρα προέλευσης: ΚΙΝΑ
Υψηλό φως:

amyloglucosidase enzyme

,

beta glucanase enzyme


Περιγραφή προϊόντων

 

Τεχνικό Saccharification βαθμού ένζυμο

Glucoamylase ETHMEI GW για την παραγωγή αιθανόλης καυσίμων

Halal και Kosher επικυρωμένα

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ETHMEI GW είναι υψηλό glucoamylase συγκέντρωσης που παράγεται από τις πιέσεις Aspergillus Νίγηρας μέσω των καταδυμένων διαδικασιών ζύμωσης, εξαγωγής και καθαρισμού. Μπορεί να υδρολύσει α-δ-1, 4 glucosidic δεσμούς από το non-reducing τέλος του αμύλου το ένα μετά το άλλο, και να υδρολύσει επίσης τους α-δ-1, 6 glucoside δεσμούς κλάδων του αμύλου και διασπά το α-1, 3 δεσμοί για να απελευθερώσει τη γλυκόζη. Η γερή δραστηριότητα glucoamyase της επιτρέπει μια υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία από τα υλικά αμύλου στη ζυμώσιμη ζάχαρη. ETHMEI GW σχεδιάζεται ειδικά για saccharification των υγροποιημένων υλικών αμύλου στην παραγωγή της αιθανόλης. Η χρήση αυτού του προϊόντος παρέχει τη γρηγορότερη ζύμωση, τις αυξανόμενες παραγωγές αιθανόλης και τα χαμηλότερα επίπεδα υπολειμμάτων αμύλου.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δηλωμένο ένζυμο: Glucoamylase

Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.3, glucohydrolase 1,4 άλφα-δ-glucan

Δραστηριότητα:                 350.000 U/ml (ελάχιστο)

Εμφάνιση:         Καφετί υγρό σεπιών

Προϊόν pH:          3,0 έως 5,0

Συγκεκριμένη πυκνότητα:    1,10 έως 1,20 g/ml

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

Η αποτελεσματική σειρά pH για ETHMEI GW είναι 3,0 έως 5,5. Για τη μέγιστη δραστηριότητα, το βέλτιστο pH είναι από 3,5 έως 4,5. Δείτε το σχήμα 1.

Βιολογικά ένζυμα ETHMEI GW για την επεξεργασία αιθανόλης καυσίμων με Halal και το Kosher πιστοποιητικό 0

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Γενικά, η σειρά θερμοκρασίας για ETHMEI GW είναι 30 σε 65℃ (86 to149℉). Η βέλτιστη σειρά θερμοκρασίας είναι 55 σε 62°C (131 σε 143.60℉). Δείτε το σχήμα 2.


Βιολογικά ένζυμα ETHMEI GW για την επεξεργασία αιθανόλης καυσίμων με Halal και το Kosher πιστοποιητικό 1

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

ETHMEI GW είναι ικανό για να σακχαροποιήσει την υγροποιημένη πολτοποίηση από τις διάφορες πηγές συμπεριλαμβανομένου του καλαμποκιού, του milo, του κριθαριού, του σίτου, του ρυζιού, των πατατών και της ταπιόκας. Το επακόλουθο προϊόν γλυκόζης ζυμώνομαεται από τη ζύμη ή έναν άλλο κατάλληλο μικροοργανισμό για να παραγάγει την αιθανόλη.

Η χρήση ETHMEI GW δίνει τα ακόλουθα οφέλη στους παραγωγούς αιθανόλης:

1. Γρηγορότερη ζύμωση

2.  Περισσότερες παραγωγές αιθανόλης

3.  Αποδοτική υποβάθμιση αμύλου/δεξτρίνης

4.  Σταθερή δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθήκευσης

5.  Μειωμένες δαπάνες λειτουργίας και μεταφορών

Για τα εργοστάσια επεξεργασίας έδαφος-σιταριού που χρησιμοποιούν την ταυτόχρονη saccharification ζύμωση (SSF), ETHMEI GW μπορεί να προστεθεί άμεσα fermenter. Για τις ξηρές εγκαταστάσεις μύλων έδαφος-σιταριού και για τις υγρές εγκαταστάσεις μύλων που χρησιμοποιούν ένα χωριστό βήμα προ-saccharification πριν από τη ζύμωση, ETHMEI GW μπορεί να προστεθεί στη δροσίζοντας πολτοποίηση ή το υγροποιημένο άμυλο όταν φθάνει η θερμοκρασία σε 55 σε 60°C (131 σε 140℉). Οι θερμοκρασίες επάνω από 65°C (149℉) μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια δραστηριότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΟΣΗΣ

ETHMEI GW προστίθεται γενικά σε επίπεδο δόσης 0,37 σε 0.43kg/TDS. Η πραγματική δόση εξαρτάται από τις πρώτες ύλες, τη θερμοκρασία, το χρόνο αντίδρασης, και το pH της μεμονωμένων εγκαταστάσεων saccharification/ζύμωσης διαδικασίας, και του επιθυμητού αποτελέσματος της.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ETHMEI GW συσκευάζεται σε 25kg, HDPE 30kg τα πλαστικό τύμπανα ή 1125kg IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

Αυτό το ένζυμο έχει διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι μήνες υπό τον όρο ότι αποθηκεύεται κάτω από 25°C (77℉) στην αρχική συσκευασία της, σφραγίζεται και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0∼10°C (32∼50℉). Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια υψηλότερη απαίτηση δόσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna