• 80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού
80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού

80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5100

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Εφαρμογή: Ψήσιμο Ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
Δραστηριότητα: 80.000 U/g (ελάχιστο) Πιστοποιημένο: Τόσο Halal όσο και Kosher πιστοποιημένα
Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο σκόνη
Υψηλό φως:

βακτηριακή άλφα αμυλάση

,

μυκητιακή άλφα αμυλάση

Περιγραφή προϊόντων

 

Υψηλό μυκητιακό Alpha-Amylase βαθμού τροφίμων συγκέντρωσης 

 

Μη-ΓΤΟ, Halal & Kosher επικυρωμένα

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5100 προέρχεται από τις μη γενετικές τροποποιημένες πιέσεις Aspergillus oryzae μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού. Faa-5100 έχουν σχεδιαστεί ως βελτιωτής ψωμιού και alpha-amylase συμπλήρωμα για το αλεύρι στο ψήσιμο τροφίμων. Είναι endoamylase που μπορεί γρήγορα να υδρολύσει το εσωτερικό α-1, 4 glucosidic σύνδεσμοι των ζελατινοποιημένων λύσεων αμύλου, amylose και αμυλοπηκτινών για να παραγάγει τη διαλυτή δεξτρίνη και μια μικρή ποσότητα maltose και γλυκόζης.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Δηλωμένο ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
 • Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.1, 1,4 α-δ-Glucanglucanohydrolase
 • Δραστηριότητα: 80.000 U/g (ελάχιστο)
 • Εμφάνιση: Κίτρινη καφετιά σκόνη
 • Υγρασία: 8% (μέγιστο)

 


ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

 • Faa-5100 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν τα άμυλα σε μια σειρά pH από 4,0 έως 6,5, με τη βέλτιστη σειρά pH που είναι 4,8 έως 5,4. Εάν η μεγαλύτερη ενζυμική σταθερότητα προτιμάται, η αντίδραση πρέπει να διευθυνθεί σε ένα pH επάνω από 5,5 εάν ένα γρηγορότερο ποσοστό αντίδρασης προτιμάται, το pH πρέπει να κρατηθεί κάτω από 5,5. Το σχήμα 1 παρουσιάζει την επίδραση του pH στη δραστηριότητα faa-5100. Το βέλτιστο pH του εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και το επίπεδο υγρασίας της ζύμης.


ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 • Faa-5100 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν το άμυλο από 45°C σε 55°C, με τη βέλτιστη θερμοκρασία του που είναι σχήμα 2 50°C. παρουσιάζει την επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα faa-5100. Η βέλτιστη θερμοκρασία εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, το pH, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και η υγρασία.

 

Σχήμα 1: Επίδραση του pH στη δραστηριότητα Σχήμα 2: Επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα
80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού 0 80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού 1

 

 • Η θερμοκρασία εναντίον του σχεδιαγράμματος δραστηριότητας faa-5100 αντιστοιχιών καλά με την απαίτηση για τις ζάχαρες που απαιτούνται από τις ζύμες κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ζύμης. Δεδομένου ότι η ζύμη αρχίζει να ζυμώνομαει, η δραστηριότητα faa-5100 και η ζύμη θα ενισχυθούν ως άνοδοι θερμοκρασίας, δηλ. μυκητιακό alpha-amylase υδρολύει συνεχώς τα διαλυτά άμυλα που περιλαμβάνονται στη ζύμη και παράγει monosaccharides για να υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό ζύμης, κατά συνέπεια να επιταχύνει τη ζύμωση και να βελτιώσει την ποιότητα ζύμης. Όταν η ζύμωση της ζύμης ολοκληρώνεται και τα ημι-προϊόντα αρχίζουν να βράζονται στον ατμό ή να ψήνονται, οι ζύμες θα γίνουν αδρανοποιημένες σε 60°C και τα faa-5100 θα χάσουν τη δραστηριότητά του επίσης, κατά συνέπεια να αποφύγουν υπερβολικό saccharification της ζύμης που ειδάλλως να οδηγήσει stickiness μέσα τελειωμένη - προϊόντα.

 

80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού 2

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • Η αδρανοποίηση faa-5100 μπορεί να επιτευχθεί σε 90~100°C για 5 έως 10 λεπτά. Εάν η περιεκτικότητα σε άμυλο είναι υψηλή, faa-5100 μπορούν να αδρανοποιηθούν σε 80°C για περίπου 30 λεπτά, ή σε 70°C για περίπου 60 λεπτά. Οι κανονικές διαδικασίες ψησίματος και οι θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην πλήρη αδρανοποίηση faa-5100.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Faa-5100 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του ψωμιού και των ψημένων αγαθών. Η προσθήκη faa-5100 στη ζύμη μπορεί να οδηγήσει στον ενισχυμένο όγκο προϊόντων καθώς επίσης και τη βελτιωμένες σύσταση και την εμφάνιση.
 •  
 • Η συνιστώμενη δόση είναι 0.013∼0.032% του αλευριού σε βάρος. Η ακριβής δόση θα ποικίλει μεταξύ των αρτοποιείων ανάλογα με τον τύπο αλευριού, τη συγκεκριμένη διατύπωση, τον τύπο εξοπλισμού και τις διαδικασίες. Στην πράξη, συστήνεται να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές ψησίματος για να καθορίσει τη βέλτιστη δόση.
 •  
 • Είναι σημαντικό ότι η κατάλληλες διασπορά και η μίξη faa-5100 επιτυγχάνονται για να λάβουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα της ενζυμικής απόδοσης στη διαδικασία. Λόγω της μικρής δόσης που απαιτείται, συστήνεται να προμιχθούν faa-5100 σε ένα ξηρό κράτος πρώτα με ένα αλεύρι μικρού ποσού, και να προστεθεί έπειτα στη batch κατά τη διάρκεια μιας αρκειάς μακρύς χρονικής περιόδου ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη και να αναμίξει με το αλεύρι. Είναι επίσης αποδεκτό να προστεθεί το ένζυμο άμεσα στη ζύμη.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

 • Faa-5100 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.
 • Faa-5100 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα.
 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία της, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το φως του ήλιου.
 • Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C.
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν.
 • Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd 80000 U/γ μυκητιακής άλφα αμυλάσης, υψηλή αμυλάση μετατροπής στο ψήσιμο ψωμιού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.