• Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ
Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ

Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5100

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

εφαρμογή: ψήσιμο Ένζυμο: Μυκητιακό alpha-Amylase
Επικυρωμένος: Και Halal και Kosher επικυρωμένος Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο σκόνη
Μορφή: Στερεά μορφή Μη-ΓΤΟ: Μη-ΓΤΟ
Δραστηριότητα: 80.000 U/g (ελάχιστο)
Υψηλό φως:

μυκητιακή άλφα αμυλάση

,

οξειδάση γλυκόζης

Περιγραφή προϊόντων

 

Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5100

 

 

Σκονών Alpha-Amylase που παράγεται μυκητιακό από τις πιέσεις μη-ΓΤΟ Aspergillus oryzae,

επιτρέπει τις επιθυμητές διαχειριζόμενες ιδιότητες της ζύμης, του ενισχυμένου όγκου φραντζολών και της εκτεταμένης ζωής του προϊόντος στο ράφι των ψημένων αγαθών.

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5100 προέρχεται από τις μη γενετικές τροποποιημένες πιέσεις Aspergillus oryzae μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού. Faa-5100 έχουν σχεδιαστεί ως βελτιωτής ψωμιού και alpha-amylase συμπλήρωμα για το αλεύρι στο ψήσιμο τροφίμων. Είναι endoamylase που μπορεί γρήγορα να υδρολύσει το εσωτερικό α-1, 4 glucosidic σύνδεσμοι των ζελατινοποιημένων λύσεων αμύλου, amylose και αμυλοπηκτινών για να παραγάγει τη διαλυτή δεξτρίνη και μια μικρή ποσότητα maltose και γλυκόζης.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Δηλωμένο ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
 • Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.1, 1,4 α-δ-Glucanglucanohydrolase
 • Δραστηριότητα: 80.000 U/g (ελάχιστο)
 • Εμφάνιση: Κίτρινη καφετιά σκόνη
 • Υγρασία: 8% (μέγιστο)

Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ 0


ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

 • Faa-5100 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν τα άμυλα σε μια σειρά pH από 4,0 έως 6,5, με τη βέλτιστη σειρά pH που είναι 4,8 έως 5,4. Εάν η μεγαλύτερη ενζυμική σταθερότητα προτιμάται, η αντίδραση πρέπει να διευθυνθεί σε ένα pH επάνω από 5,5 εάν ένα γρηγορότερο ποσοστό αντίδρασης προτιμάται, το pH πρέπει να κρατηθεί κάτω από 5,5. Το σχήμα 1 παρουσιάζει την επίδραση του pH στη δραστηριότητα faa-5100. Το βέλτιστο pH του εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και το επίπεδο υγρασίας της ζύμης.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 • Faa-5100 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν το άμυλο από 45°C σε 55°C, με τη βέλτιστη θερμοκρασία του που είναι σχήμα 2 50°C. παρουσιάζει την επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα faa-5100. Η βέλτιστη θερμοκρασία εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, το pH, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και η υγρασία.

 

  

Σχήμα 1: Επίδραση του pH στη δραστηριότητα Σχήμα 2: Επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα
Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ 1 Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ 2

 


Η θερμοκρασία εναντίον του σχεδιαγράμματος δραστηριότητας faa-5100 αντιστοιχιών καλά με την απαίτηση για τις ζάχαρες που απαιτούνται από τις ζύμες κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ζύμης. Δεδομένου ότι η ζύμη αρχίζει να ζυμώνομαει, η δραστηριότητα faa-5100 και η ζύμη θα ενισχυθούν ως άνοδοι θερμοκρασίας, δηλ. μυκητιακό alpha-amylase υδρολύει συνεχώς τα διαλυτά άμυλα που περιλαμβάνονται στη ζύμη και παράγει monosaccharides για να υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό ζύμης, κατά συνέπεια να επιταχύνει τη ζύμωση και να βελτιώσει την ποιότητα ζύμης. Όταν η ζύμωση της ζύμης ολοκληρώνεται και τα ημι-προϊόντα αρχίζουν να βράζονται στον ατμό ή να ψήνονται, οι ζύμες θα γίνουν αδρανοποιημένες σε 60°C και τα faa-5100 θα χάσουν τη δραστηριότητά του επίσης, κατά συνέπεια να αποφύγουν υπερβολικό saccharification της ζύμης που ειδάλλως να οδηγήσει stickiness μέσα τελειωμένη - προϊόντα.

 

 

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • Η αδρανοποίηση faa-5100 μπορεί να επιτευχθεί σε 90~100°C για 5 έως 10 λεπτά. Εάν η περιεκτικότητα σε άμυλο είναι υψηλή, faa-5100 μπορούν να αδρανοποιηθούν σε 80°C για περίπου 30 λεπτά, ή σε 70°C για περίπου 60 λεπτά. Οι κανονικές διαδικασίες ψησίματος και οι θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην πλήρη αδρανοποίηση faa-5100.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 • Faa-5100 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του ψωμιού και των ψημένων αγαθών.
 • Η προσθήκη faa-5100 στη ζύμη μπορεί να οδηγήσει στον αυξανόμενο όγκο προϊόντων καθώς επίσης και τη βελτιωμένες σύσταση και την εμφάνιση.

 

Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ 3

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 • Faa-5100 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

 • Faa-5100 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C (77°F) στην αρχική συσκευασία της, σφράγιση και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C (32~50°F).
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Στερεά μυκητιακή άλφα ανώτερη σταθερότητα αμυλάσης, ένζυμα στη βιομηχανία ψησίματος 80000 U/γ θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.