• Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο
Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο

Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Βαθμός: Βαθμός τροφίμων Μορφή: Μορφή σκονών
Εφαρμογή: Ψήσιμο Ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
Μη-ΓΤΟ: Μη-ΓΤΟ Δραστηριότητα: 50.000 U/g (ελάχιστο)
Υψηλό φως:

βακτηριακή άλφα αμυλάση

,

οξειδάση γλυκόζης

Περιγραφή προϊόντων

 

Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5000

 

 

Μη-ΓΤΟ,

Halal & Kosher επικυρωμένα

Επιτρέψτε τις καλύτερες διαχειριζόμενες ιδιότητες,

Εξασφαλίστε λεπτή δομή ψίχουλου, επιθυμητή ελαστικότητα,

μαλακότητα και εκτεταμένη διάρκεια διατήρησης

 

 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 • Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5000 είναι υψηλό μυκητιακό alpha-amylase δραστηριότητας που προέρχεται από τις μη γενετικές τροποποιημένες πιέσεις Aspergillus oryzae μέσω των καταδυμένων τεχνικών ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού.
 • FAA- 5000 έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για τη βιομηχανία ψησίματος ως βελτιωτής ψωμιού και alpha-amylase το συμπλήρωμα για το αλεύρι. Σαν endoamylase, faa-5000 μπορούν γρήγορα να υδρολύσουν το εσωτερικό α-1, 4 glucosidic σύνδεσμοι των ζελατινοποιημένων λύσεων αμύλου, amylose και αμυλοπηκτινών για να παραγάγουν τις διαλυτές δεξτρίνες και τις μικρές ποσότητες maltose και γλυκόζης. Η μακροπρόθεσμη αντίδραση θα οδηγήσει σε ένα σιρόπι μικρού ποσού που περιέχει υψηλές maltose και τη γλυκόζη.

 

ΠΡΟΪΟΝ CHARACTERISITCS

 

Δηλωμένο ένζυμο Alpha-Amylase
Συστηματικό όνομα ΕΚ το 3.2.1.1, glucanohydrolase 1,4 άλφα-δ-Glucan
Δραστηριότητα 50.000 U/g (ελάχιστο)
Εμφάνιση Ανοικτό κίτρινο σκόνη
Υγρασία 8% (μέγιστο)

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

 • Faa-5000 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν τα άμυλα σε μια σειρά pH από 4,0 έως 6,5, με τη βέλτιστη σειρά pH που είναι 4,8 έως 5,4. Εάν η μεγαλύτερη ενζυμική σταθερότητα προτιμάται, η αντίδραση πρέπει να διευθυνθεί σε ένα pH επάνω από 5,5 εάν ένα γρηγορότερο ποσοστό αντίδρασης επιδιώκεται, το pH πρέπει να κρατηθεί κάτω από 5,5. Το βέλτιστο pH του θα εξαρτηθεί από διάφορες μεταβλητές διαδικασίας όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, η συγκέντρωση υποστρωμάτων, και τα επίπεδα υγρασίας ζύμης. Το σχήμα 1 παρουσιάζει την επίδραση του pH στη δραστηριότητα faa-5000.

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

 • Faa-5000 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν το άμυλο στις θερμοκρασίες από 45°C σε 55°C, με τη βέλτιστη θερμοκρασία του σε 50°C. Η βέλτιστη θερμοκρασία της εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, pH, συγκέντρωση υποστρωμάτων, υγρασία, το σχήμα 2 κ.λπ. παρουσιάζει την επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα faa-5000.

 

Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο 0 Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο 1

 

 • Η θερμοκρασία εναντίον του σχεδιαγράμματος δραστηριότητας faa-5000 αντιστοιχιών καλά με την απαίτηση για τις ζάχαρες που απαιτούνται από τη ζύμη κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ζύμης. Δεδομένου ότι η ζύμη αρχίζει να ζυμώνομαει, η δραστηριότητα των faa-5000 και η ζύμη θα ενισχυθούν ως άνοδοι θερμοκρασίας (δηλ. μυκητιακό Alpha-Amylase υδρολύει συνεχώς τη διαλυτή ουσία στη ζύμη και παράγει monosaccharides για να υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό ζύμης, αυξάνοντας κατά συνέπεια την ταχύτητα ζύμωσης και βελτιώνοντας την ποιότητα ζύμης). Όταν η ζύμωση της ζύμης ολοκληρώνεται και τα ημι-προϊόντα αρχίζουν να βράζονται στον ατμό ή να ψήνονται, η ζύμη θα γίνει αδρανοποιημένη σε 60°C και faa-5000 θα χάσουν τη δραστηριότητά του επίσης (αποφεύγοντας έτσι υπερβολικό saccharification της ζύμης που ειδάλλως να οδηγήσει ανεπιθύμητο stickiness τελειωμένος - προϊόντα).

 

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • Η αδρανοποίηση faa-5000 μπορεί να επιτευχθεί με τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε 90 to100°C για 5 έως 10 λεπτά. Εάν η περιεκτικότητα σε άμυλο είναι υψηλή, faa-5000 μπορούν να αδρανοποιηθούν με τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε 80°C για περίπου 30 λεπτά, ή σε 70°C για περίπου 60 λεπτά.

 

 

 

Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο 2

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

 • Faa-5000 χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του ψωμιού και των ψημένων αγαθών. Η προσθήκη faa-5000 στη ζύμη μπορεί να οδηγήσει στον ενισχυμένο όγκο προϊόντων καθώς επίσης και τη βελτιωμένες σύσταση και την εμφάνιση.
 • Η συνιστώμενη δόση είναι 0.02~0.05% του αλευριού σε βάρος. Η ακριβής δόση θα ποικίλει μεταξύ των αρτοποιείων ανάλογα με το είδος αλευριού, τη συγκεκριμένη διατύπωση, τον τύπο εξοπλισμού και τις διαδικασίες. Στην πράξη, συστήνεται να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές ψησίματος για να καθορίσει τη βέλτιστη δόση.
 • Είναι σημαντικό ότι η κατάλληλες διασπορά και η μίξη faa-5000 επιτυγχάνονται για να λάβουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα της ενζυμικής απόδοσης στη διαδικασία. Λόγω της μικρής δόσης που απαιτείται, συστήνεται να προμιχθούν faa-5000 σε ένα ξηρό κράτος πρώτα με ένα αλεύρι μικρού ποσού, και να προστεθεί έπειτα στη batch κατά τη διάρκεια μιας αρκειάς μακρύς χρονικής περιόδου ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη και να αναμίξει με το αλεύρι. Είναι επίσης αποδεκτό να προστεθεί το ένζυμο άμεσα στη ζύμη.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

 • Faa-5000 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.
 • Faa-5000 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα.
 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C (77°F) στην αρχική συσκευασία της, σφράγιση και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου.
 • Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C (32~50°F).
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά.
 • Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Βαθμός τροφίμων υγρασίας ενζυμικής μυκητιακός άλφα αμυλάσης 8% ψησίματος 50000 U/γ για το αρτοποιείο θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.