• Υψηλό συγκέντρωσης AP ενζυμικών όξινο πρωτεάσεων σκονών παρασκευάζοντας - βαθμός τροφίμων 6000 για την παρασκευή οινοπνεύματος
Υψηλό συγκέντρωσης AP ενζυμικών όξινο πρωτεάσεων σκονών παρασκευάζοντας - βαθμός τροφίμων 6000 για την παρασκευή οινοπνεύματος

Υψηλό συγκέντρωσης AP ενζυμικών όξινο πρωτεάσεων σκονών παρασκευάζοντας - βαθμός τροφίμων 6000 για την παρασκευή οινοπνεύματος

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Όξινη πρωτεάση AP-6000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

εφαρμογή: Οινόπνευμα και παρασκευή Ένζυμο: Πρωτεάση
Δραστηριότητα: 600,000U/g Επικυρωμένος: Και Halal και Kosher επικυρωμένος
Εμφάνιση: Ανοικτό καφέ σκόνη Βαθμός: Βαθμός τροφίμων
Υψηλό φως:

άλφα και βήτα παρασκευή αμυλάσης

,

ένζυμα μπύρας

Περιγραφή προϊόντων

 Όξινη πρωτεάση AP-6000

 

Υψηλή σκόνη πρωτεάσεων συγκέντρωσης για το οινόπνευμα/την παρασκευή

 

Halal/Kosher επικυρωμένη,

Βαθμός τροφίμων

 

 

 

PRRODUCT DESCRIPTON

 

 • Η όξινη πρωτεάση AP-6000 παράγεται από τις πιέσεις Aspergillus Νίγηρας μέσω των καταδυμένων διαδικασιών ζύμωσης, εξαγωγής και καθαρισμού. Μπορεί να καταλύσει την υδρόλυση των εγκαταστάσεων και των ζωικών πρωτεϊνών υπό τους όξινους όρους (pH 2.5∼4.0).
 • AP-6000 έχουν βρεί την ευρεία αίτησή του στις βιομηχανίες τροφίμων, όπως το οινόπνευμα, η ζύμωση και η παραγωγή ζυθοποιείων, μπύρας και κρασιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην επεξεργασία δέρματος, το χρωματισμό μαλλιού και την αποκατάσταση ταινιών αποβλήτων. Μπορεί να υποβληθεί σε επεξεργασία περαιτέρω στην πρωτεάση ιατρικός-βαθμού ως αντιφλεγμονώδεις ουσίες, συμπληρώματα πέψης, ή αντιδραστήρια πρωτεάσεων.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Δηλωμένο ένζυμο: Πρωτεάση
Αριθμός ΕΚ: ΕΚ 3.4.23.18
Εμφάνιση: Ανοικτό καφέ σκόνη
Δραστηριότητα: 600.000 U/g
Υγρασία: ≤8%
Λεπτομέρεια: ≥80% μέχρι το πλέγμα 40

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΙΌΝΤΩΝ PH, ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ & ΜΕΤΆΛΛΩΝ

 

 • AP-6000 μπορούν να λειτουργήσουν στο pH που κυμαίνεται από 2,0 έως 6,0 με το βέλτιστο pH του που κυμαίνεται από 2,5 έως 4,0 σε 40°C. Το βέλτιστο pH για AP-6000 είναι 3,0.
 • Η βέλτιστη σειρά θερμοκρασίας για AP-6000 είναι 30 σε 50°C με 0,5% καζεΐνη στο pH περίπου 3,0, και η βέλτιστη θερμοκρασία της είναι 40°C. AP-6000 είναι ασταθής επάνω από 50°C και αδρανοποιείται γρήγορα επάνω από 60°C.
 • Η ενζυμική δραστηριότητα AP-6000 ενεργοποιείται από το ΜΝ2+, το ασβέστιο2+ και το MG2+, και εμποδίζεται από το $cu2+, το Hg2+ και το Al3+.
 
Εφαρμογή Οφέλη
 • Παραγωγή οινοπνεύματος

 

Η χρήση AP-6000 στην παραγωγή οινοπνεύματος από τα υλικά αμύλου μπορεί να επιταχύνει τις παραγωγές ζύμωσης και ανόδου του οινοπνεύματος.

 
 • Παραγωγή μπύρας

 

      

    Η χρήση AP-6000 στην παραγωγή μπύρας μπορεί να μειώσει το diacetyl περιεχόμενο, κατά συνέπεια

    κοντύντε τον παρασκευάζοντας χρόνο.

 

 

    

 ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

 

 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης για AP-6000 είναι έξι μήνες εάν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία της, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το άμεσο φως του ήλιου.
 • Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δώδεκα μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0∼10°C.
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, επομένως πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά.
 • Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι δώδεκα μήνες υπό τον όρο ότι αυτό το προϊόν αποθηκεύεται σε 0∼10°C στην αρχική συσκευασία του, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το άμεσο φως του ήλιου. Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, επομένως πρέπει να αποφευχθεί.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Υψηλό συγκέντρωσης AP ενζυμικών όξινο πρωτεάσεων σκονών παρασκευάζοντας - βαθμός τροφίμων 6000 για την παρασκευή οινοπνεύματος θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.