• Εμπορική καταλάση υπεροξειδίου υδρογόνου, τεχνική σταθερή δραστηριότητα καταλάσεων βαθμού
Εμπορική καταλάση υπεροξειδίου υδρογόνου, τεχνική σταθερή δραστηριότητα καταλάσεων βαθμού

Εμπορική καταλάση υπεροξειδίου υδρογόνου, τεχνική σταθερή δραστηριότητα καταλάσεων βαθμού

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Καταλάση ασβέστιο-540

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, HDPE 30kg τύμπανα, 1125 IBC totes για το υγρό
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Βαθμός: Τεχνικός βαθμός εφαρμογή: Καταλάση για την υφαντική βιο-λεύκανση
Δηλωμένο ένζυμο: καταλάση Συγκέντρωση: Υψηλή συγκέντρωση
Επικυρωμένος: Halal και Kosher επικυρωμένα appearence: Μαύρο καφετί υγρό
Υψηλό φως:

ένζυμο υπεροξειδίου υδρογόνου

,

καταλάση υπεροξειδίου υδρογόνου

Περιγραφή προϊόντων

Τεχνική βιο-λευκαίνοντας ενζυμική καταλάση ασβέστιο-540 βαθμού

 

 

Λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας,

Λιγότερη κατανάλωση νερού,

Πιό σύντομος χρόνος επεξεργασίας,

Ασφαλής λειτουργία βαφής,

Εκτός από το κόστος παραγωγής

 

 

 

ΟΦΕΛΗ ΒΙΟ-

 

 • Η εφαρμογή της καταλάσης ασβέστιο-540 στην αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου απαιτεί μόνο το κρύο λουτρό για μιά φορά. Η αδρανοποίηση και η πλύση δεν απαιτούνται πρίν βάφουν. Η αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου μπορεί να διευθυνθεί στο ίδιο λουτρό της βαφής χωρίς πλύση, με συνέπεια την ιδιαίτερη αποταμίευση του ξεπλύματος του νερού (που σώζεται τουλάχιστον από το 3/4 στο μέσο όρο).
 • Η αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου με ασβέστιο-540 δεν χρειάζεται τη θέρμανση και η ροή διαδικασίας είναι συγκριτικά σύντομη, επιτρέποντας κατά συνέπεια τη λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Ασβέστιο-540'S χαρακτηριστικός της αποσύνθεσης του υπεροξειδίου υδρογόνου σε έναν ιδιαίτερα ικανό τρόπο οδηγεί στη μεγάλη αποταμίευση του χρόνου πλύσης, η οποία είναι κατά προσέγγιση ο μισός από το χρόνο προετοιμασιών πρίν βάφει τη διαδικασία.
 • Ασβέστιο-540 δεν έχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα στη βαφή της απόδοσης των χρωστικών ουσιών δεξαμενών. Το υπεροξείδιο υδρογόνου αποσυντίθεται στο νερό και το οξυγόνο, τα οποία δεν έχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα στις χρωστικές ουσίες ούτε.
 • Το υπεροξείδιο υδρογόνου αποσυντίθεται στο νερό και το οξυγόνο χωρίς επικίνδυνα απόβλητα αποχέτευσης, επιτρέποντας την ιδιαίτερη αποταμίευση των δαπανών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

 

Δηλωμένο ένζυμο: Καταλάση
Συστημικό όνομα: ΕΚ το 1.11.1.6, oxidoreductase υδρογόνο-υπεροξειδίου
Δραστηριότητα: 200.000 U/ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Μαύρο καφετί υγρό
Προϊόν pH: 5,5 έως 7,0
Συγκεκριμένη πυκνότητα: 1,10 έως 1,20 g/ml

 


Η καταλάση ασβέστιο-540 είναι oxidoreductase που προέρχεται από Aspergillus Νίγηρας μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης, εξαγωγής και καθαρισμού. Αποσυνθέτει το υδρογόνο-υπεροξείδιο στο νερό και το οξυγόνο σε έναν ιδιαίτερα ικανό τρόπο χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες ontextiles και χρωστικές ουσίες.

 

Η καταλάση ασβέστιο-540 εφαρμόζεται για να αποβάλει τα υπολείμματα υπεροξειδίου υδρογόνου που προέρχονται από τη διαδικασία λεύκανσης των υφαντικών υφασμάτων και για να βελτιώσει τη βαφή της ποιότητας με το μειωμένο χρόνο επεξεργασίας και τα λιγότερα απόβλητα αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται επίσης για να αποτρέψει τον ερεθισμό του δέρματος που να προκληθεί λόγω της παρουσίας υπολειμμάτων υπεροξειδίου υδρογόνου στα υφαντικά υφάσματα μετά από να λευκάνει ή/και να αποστειρώσει στα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία και τα πλυντήρια. Σαν υψηλή καταλάση συγκέντρωσης, ασβέστιο-540 μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα ή μετά από τη διάλυση, και επιτρέπουν να κερδηθούν δαπάνες μεταφορών και αποθήκευσης.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ:
Η ταχύτητα αντίδρασης ασβέστιο-540 έχει έναν θετικό συσχετισμό με τη συγκέντρωση των υποστρωμάτων όταν είναι η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου λιγότερο από 1000ppm. Εντούτοις, η ταχύτητα αντίδρασης μειώνεται όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου είναι υπερβολική υψηλή.

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH & ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ:
Ασβέστιο-540 είναι ενεργά σε μια ευρεία σειρά pH από 6 έως 10 στη θερμοκρασία από 30 σε 60ºC. Το βέλτιστο pH είναι 7,0 στη βέλτιστη θερμοκρασία 40ºC.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 • Πάρτε τη σε μερίδες επεξεργασία για παράδειγμα:
Βήμα 1.
 • Λύσεις λεύκανσης απαλλαγής εντελώς
Βήμα 2.
 • Το πλύσιμο με το κρύο νερό για μιά φορά, ή προσθέτει το νερό άμεσα στο απαραίτητο λουτρό της βαφής
Βήμα 3.
 • Ρυθμίστε το pH σε 6∼10 (που συστήνεται για να χρησιμοποιήσει το παγετώδες οξικό οξύ) και τη θερμοκρασία ελέγχου κάτω από 55ºC
Βήμα 4.
 • Προσθέστε ασβέστιο-540 σύμφωνα με το δελτίο τροφίμων 0.025∼0.05ml ανά λίτρο του νερού (σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου επεξεργασίας επιτρέπεται λόγω της διαδοχικής λειτουργίας, αυτό το ένζυμο μπορεί να εφαρμοστεί με το μεγαλύτερο ποσό χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες)
Βήμα 5.
 • Κρατήστε την αντίδραση για τα πρακτικά 10∼20, κατόπιν εξετάστε (με το αντιδραστήριο της Merck ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε κοινό αντιδραστήριο υπεροξειδίου) εάν το υπεροξείδιο υδρογόνου αποβάλλεται πλήρως ή όχι. Εάν όχι, κρατήστε την αντίδραση για τα πρακτικά ενός άλλου 5∼10 και η αποσύνθεση θα ολοκληρώσει λεπτομερώς
Βήμα 6.
 • Συνεχιστείτε στη βαφή με το ίδιο λουτρό, ή πλύντε το λευκαμένο ή αποστειρωμένο fabricswith νερό και το πάρτε έξω.


 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ:

 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι μήνες εάν αυτό το προϊόν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία του, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το φως του ήλιου.
 • Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δεκαοχτώ παρεχόμενη ημέρες αποθήκευση κατάλληλα σε 0∼10ºC.
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:

 • 25kg, πλαστικό τύμπανα ή 1125kg IBC 30kg totes

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά.
 • Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Εμπορική καταλάση υπεροξειδίου υδρογόνου, τεχνική σταθερή δραστηριότητα καταλάσεων βαθμού θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.