• Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ
Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ

Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5000

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Καλύτερη τιμή Επικοινωνία

Λεπτομερής ενημέρωση

Εφαρμογή: Ψήσιμο Ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
Μη-ΓΤΟ: Μη-ΓΤΟ Δραστηριότητα: 50.000 U/g (ελάχιστο)
Επικυρωμένος: Και Halal και Kosher επικυρωμένος Εμφάνιση: ανοικτό κίτρινο σκόνη
Υψηλό φως:

μυκητιακή άλφα αμυλάση

,

οξειδάση γλυκόζης

Περιγραφή προϊόντων

 

Food-Grade μυκητιακό Alpha-Amylase 50.000 U/g

 

 

 

ΠΡΟΪΟΝ CHARACTERISITCS

Βαθμός Βαθμός τροφίμων
Πιστοποιητικό Halal, Kosher
Δηλωμένο ένζυμο: Μυκητιακό Alpha-Amylase
Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.1, glucanohydrolase 1,4-α-δ-Glucan
Δραστηριότητα: 50.000 U/g (ελάχιστο)
Πιέσεις: Aspergillus oryzae
Εμφάνιση: Κίτρινη καφετιά σκόνη
Υγρασία: 8% (μέγιστο)

 

 

 

 • Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5000 είναι υψηλό μυκητιακό alpha-amylase δραστηριότητας που προέρχεται από τις μη γενετικές τροποποιημένες πιέσεις Aspergillus που η καταδυμένη ζύμωση και που καθαρίζουν τις τεχνικές εξαγωγής.
 •  
 • FAA- 5000 έχει σχεδιαστεί συγκεκριμένα για τη βιομηχανία ψησίματος ως βελτιωτής ψωμιού και alpha-amylase το συμπλήρωμα για το αλεύρι. Σαν endoamylase, faa-5000 μπορούν γρήγορα να υδρολύσουν το εσωτερικό α-1, 4 glucosidic σύνδεσμοι των ζελατινοποιημένων λύσεων αμύλου, amylose και αμυλοπηκτινών για να παραγάγουν τις διαλυτές δεξτρίνες και τις μικρές ποσότητες maltose και γλυκόζης. Η μακροπρόθεσμη αντίδραση θα οδηγήσει σε ένα σιρόπι μικρού ποσού που περιέχει υψηλές maltose και τη γλυκόζη.

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH & ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ 

 

 • Faa-5000 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν τα άμυλα σε μια σειρά pH από 4,0 έως 6,5, με τη βέλτιστη σειρά pH που είναι 4,8 έως 5,4. Εάν η μεγαλύτερη ενζυμική σταθερότητα προτιμάται, η αντίδραση πρέπει να διευθυνθεί σε ένα pH επάνω από 5,5 εάν ένα γρηγορότερο ποσοστό αντίδρασης επιδιώκεται, το pH πρέπει να κρατηθεί κάτω από 5,5. Το βέλτιστο pH του θα εξαρτηθεί από διάφορες μεταβλητές διαδικασίας όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, η συγκέντρωση υποστρωμάτων, και τα επίπεδα υγρασίας ζύμης. Το σχήμα 1 παρουσιάζει την επίδραση του pH στη δραστηριότητα faa-5000.
 • Faa-5000 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν το άμυλο στις θερμοκρασίες από 45°C σε 55°C, με τη βέλτιστη θερμοκρασία του σε 50°C. Η βέλτιστη θερμοκρασία της εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, pH, συγκέντρωση υποστρωμάτων, υγρασία, το σχήμα 2 κ.λπ. παρουσιάζει την επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα faa-5000.

 

Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ 0                       Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ 1

 

 • Η θερμοκρασία εναντίον του σχεδιαγράμματος δραστηριότητας faa-5000 αντιστοιχιών καλά με την απαίτηση για τις ζάχαρες που απαιτούνται από τη ζύμη κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ζύμης. Δεδομένου ότι η ζύμη αρχίζει να ζυμώνομαει, η δραστηριότητα των faa-5000 και η ζύμη θα ενισχυθούν ως άνοδοι θερμοκρασίας (δηλ. μυκητιακό Alpha-Amylase υδρολύει συνεχώς τη διαλυτή ουσία στη ζύμη και παράγει monosaccharides για να υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό ζύμης, αυξάνοντας κατά συνέπεια την ταχύτητα ζύμωσης και βελτιώνοντας την ποιότητα ζύμης). Όταν η ζύμωση της ζύμης ολοκληρώνεται και τα ημι-προϊόντα αρχίζουν να βράζονται στον ατμό ή να ψήνονται, η ζύμη θα γίνει αδρανοποιημένη σε 60°C και faa-5000 θα χάσουν τη δραστηριότητά του επίσης (αποφεύγοντας έτσι υπερβολικό saccharification της ζύμης που ειδάλλως να οδηγήσει ανεπιθύμητο stickiness τελειωμένος - προϊόντα).

 

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

 • Η αδρανοποίηση faa-5000 μπορεί να επιτευχθεί με τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε 90 to100°C για 5 έως 10 λεπτά. Εάν η περιεκτικότητα σε άμυλο είναι υψηλή, faa-5000 μπορούν να αδρανοποιηθούν με τη διατήρηση της θερμοκρασίας σε 80°C για περίπου 30 λεπτά, ή σε 70°C για περίπου 60 λεπτά.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ

 • Faa-5000 μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αυξήσουν τον όγκο φραντζολών, να βελτιώσουν τη σύσταση και την εμφάνιση του ψωμιού, και να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι των ψημένων προϊόντων.
 • Η συνιστώμενη δόση είναι 0.02~0.05% του αλευριού σε βάρος.
 • Η ακριβής δόση ποικίλλει μεταξύ των αρτοποιείων ανάλογα με τον τύπο αλευριού, τη συγκεκριμένη διατύπωση, τον τύπο εξοπλισμού και τη διαδικασία.
 • Συστήνεται να πραγματοποιηθούν οι δοκιμές ψησίματος για να καθορίσει τη βέλτιστη δόση.
 • Είναι σημαντικό ότι η κατάλληλες διασπορά και η μίξη των faa-5000 επιτυγχάνονται για να λάβουν τη βέλτιστη αποδοτικότητα της ενζυμικής απόδοσης στη διαδικασία. Λόγω της μικρής δόσης που απαιτείται, συστήνεται να προμιχθούν τα faa-5000 σε ένα ξηρό κράτος πρώτα με ένα αλεύρι μικρού ποσού, και να προστεθεί έπειτα στη batch κατά τη διάρκεια μιας αρκειάς μακρύς χρονικής περιόδου ώστε να εξασφαλιστεί ακόμη και να αναμίξει με το αλεύρι. Είναι επίσης αποδεκτό να προστεθεί το ένζυμο άμεσα στη ζύμη.
 • Λόγω της μικρής δόσης που απαιτείται, προκειμένου να εξασφαλιστούν μια κατάλληλη διασπορά και η μίξη, συστήνεται να αραιωθούν faa-5000 με ένα άμυλο μικρού ποσού πρώτα, και να προστεθεί έπειτα στη batch για να αναμίξει με το αλεύρι ομοιόμορφα.

Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ 2

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 • Faa-5000 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

 • Faa-5000 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C (77°F) στην αρχική συσκευασία της, σφράγιση και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C (32~50°F).
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν.
 • Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το προϊόν
Ik ben geïnteresseerd Βιομηχανική ενζυμική υψηλή δραστηριότητα ψωμιού αρτοποιείων, μη - μυκητιακή άλφα αμυλάση ΓΤΟ θα μπορούσατε να μου στείλετε περισσότερες λεπτομέρειες όπως τύπος, μέγεθος, ποσότητα, υλικό κ.λπ.
Ευχαριστώ!
Wachten op je antwoord.