products

Υψηλή αποδοτική μυκητιακή ενζυμική ανοικτό κίτρινο σκόνη 100000 ψησίματος υψηλή αγνότητα του u γ

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5200
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Δραστηριότητα: 100.000 U/g (ελάχιστο) Ένζυμο: Μυκητιακό alpha-Amylase
Επικυρωμένος: Και Halal και Kosher επικυρωμένος Εμφάνιση: Ανοικτό κίτρινο σκόνη
Μη-ΓΤΟ: Μη-ΓΤΟ Τόπος καταγωγής: Jinagsu, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)
Υψηλό φως:

bacterial alpha amylase

,

fungal alpha amylase


Περιγραφή προϊόντων

 

Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5200

 

 

 

Πιστοποιητικό Halal, Kosher
Βαθμός Βαθμός τροφίμων
Πίεση Aspergillus oryzae
Δηλωμένο ένζυμο Μυκητιακό Alpha-Amylase
Συστηματικό όνομα ΕΚ το 3.2.1.1, 1,4 α-δ-Glucanglucanohydrolase
Δραστηριότητα 100.000 U/g (ελάχιστο)
Εμφάνιση Κίτρινη καφετιά σκόνη
Υγρασία 8% (μέγιστο)

 

 

DESPRITION:

  • Μυκητιακό Alpha-Amylase faa-5200 προέρχεται από τις μη γενετικές τροποποιημένες πιέσεις Aspergillus oryzae μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού. Faa-5200 έχουν σχεδιαστεί ως βελτιωτής ψωμιού και alpha-amylase συμπλήρωμα για το αλεύρι στο ψήσιμο τροφίμων. Είναι endoamylase που μπορεί γρήγορα να υδρολύσει το εσωτερικό α-1, 4 glucosidic σύνδεσμοι των ζελατινοποιημένων λύσεων αμύλου, amylose και αμυλοπηκτινών για να παραγάγει τη διαλυτή δεξτρίνη και μια μικρή ποσότητα maltose και γλυκόζης.

 

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Faa-5200 χρησιμοποιούνται για να επεκτείνουν τη ζωή του προϊόντος στο ράφι του ψωμιού και των ψημένων αγαθών. Η προσθήκη faa-5200 στη ζύμη μπορεί να οδηγήσει στον αυξανόμενο όγκο προϊόντων καθώς επίσης και τη βελτιωμένες σύσταση και την εμφάνιση.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

  • Faa-5200 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν το άμυλο από 45°C σε 55°C, με τη βέλτιστη θερμοκρασία του που είναι 50°C. Η βέλτιστη θερμοκρασία εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, το pH, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και η υγρασία.

 

Επίδραση της θερμοκρασίας στη δραστηριότητα

Υψηλή αποδοτική μυκητιακή ενζυμική ανοικτό κίτρινο σκόνη 100000 ψησίματος υψηλή αγνότητα του u γ 0


ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

  • Faa-5200 μπορούν αποτελεσματικά να υδρολύσουν τα άμυλα σε μια σειρά pH από 4,0 έως 6,5, με τη βέλτιστη σειρά pH που είναι 4,8 έως 5,4. Εάν η μεγαλύτερη ενζυμική σταθερότητα προτιμάται, η αντίδραση πρέπει να διευθυνθεί σε ένα pH επάνω από 5,5 εάν ένα γρηγορότερο ποσοστό αντίδρασης προτιμάται, το pH πρέπει να κρατηθεί κάτω από 5,5. Το βέλτιστο pH του εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας όπως ο χρόνος, η θερμοκρασία, η συγκέντρωση υποστρωμάτων και το επίπεδο υγρασίας της ζύμης.

 

 

Επίδραση του pH στη δραστηριότητα

Υψηλή αποδοτική μυκητιακή ενζυμική ανοικτό κίτρινο σκόνη 100000 ψησίματος υψηλή αγνότητα του u γ 1
 


 

  • Η θερμοκρασία εναντίον του σχεδιαγράμματος δραστηριότητας faa-5200 αντιστοιχιών καλά με την απαίτηση για τις ζάχαρες που απαιτούνται από τις ζύμες κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ζύμης. Δεδομένου ότι η ζύμη αρχίζει να ζυμώνομαει, η δραστηριότητα faa-5200 και η ζύμη θα ενισχυθούν ως άνοδοι θερμοκρασίας, δηλ. μυκητιακό alpha-amylase υδρολύει συνεχώς τα διαλυτά άμυλα που περιλαμβάνονται στη ζύμη και παράγει monosaccharides για να υποστηρίξει τον πολλαπλασιασμό ζύμης, κατά συνέπεια να επιταχύνει τη ζύμωση και να βελτιώσει την ποιότητα ζύμης. Όταν η ζύμωση της ζύμης ολοκληρώνεται και τα ημι-προϊόντα αρχίζουν να βράζονται στον ατμό ή να ψήνονται, οι ζύμες θα γίνουν αδρανοποιημένες σε 60°C και τα faa-5200 θα χάσουν τη δραστηριότητά του επίσης, κατά συνέπεια να αποφύγουν υπερβολικό saccharification της ζύμης που ειδάλλως να οδηγήσει stickiness μέσα τελειωμένη - προϊόντα.

 

ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ

  • Η αδρανοποίηση faa-5200 μπορεί να επιτευχθεί σε 90~100°C για 5 έως 10 λεπτά. Εάν η περιεκτικότητα σε άμυλο είναι υψηλή, faa-5200 μπορούν να αδρανοποιηθούν σε 80°C για περίπου 30 λεπτά, ή σε 70°C για περίπου 60 λεπτά. Οι κανονικές διαδικασίες ψησίματος και οι θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην πλήρη αδρανοποίηση faa-5200.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ & ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

  • Faa-5200 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.
  • Faa-5200 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C (77°F) στην αρχική συσκευασία της, σφράγιση και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C (32~50°F).
  • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna