products

Εμπορική υψηλή αποδοτική άλφα ενζυμική γαλλική γκρίζα σκόνη αμυλάσης για την επεξεργασία χυμού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Alpha-Amylase baa-0080
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg τσάντες εγγράφου του Κραφτ ή τύμπανα χαρτονιού
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
εφαρμογή: Ψήσιμο, χυμός, παρασκευή Ένζυμο: Alpha-Amylase
Δραστηριότητα: 800,000U/g Επικυρωμένος: Και Halal και Kosher επικυρωμένος
Εμφάνιση: Γαλλική γκρίζα σκόνη Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.1, glucanohydrolase 1,4 α-δ-Glucan
Υψηλό φως:

powdered enzyme amylase

,

alpha and beta amylase


Περιγραφή προϊόντων

 

Ένζυμο για τη χρήση τροφίμων

 

Alocohol και παρασκευή/ψήσιμο/επεξεργασία χυμού

 

Alpha-Amylase baa-0800 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Baa-0080 είναι food-grade alpha-amylase που παράγεται από τον καταδυμένο πολιτισμό του βακίλου - subtilis μέσω των διαδικασιών εξαγωγής και καθαρισμού. Είναι ένα endoamylase που μπορεί γρήγορα να μειώσει το ιξώδες της ζελατινούχου λύσης αμύλου με τυχαία να υδρολύσει το άμυλο, το γλυκογόνο και τα προϊόντα υποβάθμισής του μέσα στους α-1, 4 glycosidic δεσμούς και παράγει τη διαλυτούς δεξτρίνη και τον ολιγοσακχαρίτη. Η παρατεταμένη υδρόλυση μπορεί να οδηγήσει σε μικρή ποσότητα γλυκόζης και maltose.

 

Χαρακτηριστικά ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δηλωμένο ένζυμο Alpha-Amylase
Συστηματικό όνομα ΕΚ το 3.2.1.1, glucanohydrolase 1,4 α-δ-glucan
Δραστηριότητα 8.000 U/g (ελάχιστο)
Εμφάνιση Γαλλική γκρίζα σκόνη
Υγρασία 8% (μέγιστο)

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

Baa-0080 παραμένει σταθερός στη σειρά pH 6,0 έως 7,0. Το βέλτιστο pH του κυμαίνεται 6,0 έως 6,5. Αδρανοποιείται εντυπωσιακά στο pH κάτω από 5,0.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Baa-0080 παραμένει σταθερός στις θερμοκρασίες κάτω από 60°C (140°F). Οι βέλτιστες σειρές θερμοκρασίας από 60 σε 70°C (140 ~ 158°F). Σε μια σειρά θερμοκρασίας από 70 σε 90°C (158~194°F), η αντίδραση επιταχύνεται με τις ανόδους θερμοκρασίας ενώ η αδρανοποίηση επιταχύνεται επίσης.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ

Η ύπαρξη των ιόντων ασβεστίου διαδραματίζει έναν προστατευτικό ρόλο για τη σταθερότητα της ενζυμικής δραστηριότητας. Η ενζυμική δραστηριότητα μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς εάν χωρίς ιόν ασβεστίου. Το φάσμα pH της ενζυμικής δραστηριότητας διευρύνεται με την παρουσία ιόντων ασβεστίου και στενεύουν χωρίς ασβέστιο. Η απαίτηση συγκέντρωσης των ιόντων ασβεστίου θα είναι 150ppm.

 

ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΠΑΡΆΓΟΝΤΕΣ

Τα ιόντα χαλκού, τιτανίου και κοβαλτίου είναι μέτριοι ανασταλτικοί παράγοντες σε αυτό το προϊόν. Τα ιόντα αργιλίου, μολύβδου και ψευδάργυρου είναι ισχυροί ανασταλτικοί παράγοντες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

 

[Ως βελτιωτή ζύμης]

Alpha-amylase βακτηριδίων έχει τη δυνατότητα κατά των αναθυμιάσεων για το ψωμί. Η χρήση baa-0080 μπορεί αρκετά να παρατείνει τη διάρκεια διατήρησης του ψωμιού και των βρασμένων στον ατμό κουλουριών. Το συνιστώμενο ποσοστό δόσης για το δοκιμαστικό σκοπό θα είναι 0.0125~0.025kg ανά τόνο των υλικών.

 

[Για την επεξεργασία χυμού φρούτων]

Η χρήση baa-0080 μπορεί να βελτιώσει τη σαφήνεια του χυμού και να αποτρέψει το σχηματισμό της ελαφριάς ομίχλης τελειωμένη - προϊόντα. Το συνιστώμενο ποσοστό δόσης θα είναι 0.005~0.025kg ανά τόνο των πολτών φρούτων, που κρατούν την αντίδραση σε 45℃ (113°F) για περίπου 60~120 λεπτά. Αυτό το προϊόν χρησιμοποιείται χαρακτηριστικά σε σχέση με με την πηκτινάση, cellulase και την πρωτεάση για να επιτύχει τα πιό επιθυμητά αποτελέσματα.

 

[Για την παρασκευή]

Κατ' αρχάς, αλέστε τα υλικά για να κοσκινίσετε 40 πλέγματος πρώτα, να κάνουν τον πηλό, κατόπιν να προσθέσει baa-0080 στη δεξαμενή ζελατινοποίησης σε ένα συνιστώμενο ποσοστό δόσης του 1.5kg ανά τόνο των πρώτων υλών, κατόπιν υγροποιήστε σε 85~90ºC για περίπου 30 λεπτά.

 

[Για άλλη εφαρμογή]

Γενικά, το επίπεδο δόσης πρέπει να είναι γύρω από 0.5~1kg ανά τόνο των υλικών στην ξηρά στερεά βάση, η συγκέντρωση των ιόντων ασβεστίου πρέπει να είναι 150ppm.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Baa-0080 συσκευάζονται στα τύμπανα χαρτονιού 25kg ή τις τσάντες εγγράφου του Κραφτ. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Baa-0080 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κάτω από 25°C (77°F) στην αρχική συσκευασία της, σφράγιση και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0~10°C (32~50°F).

Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna