products

Υψηλό Peroxidase συγκέντρωσης ένζυμο, σταθερά ένζυμα δραστηριότητας στη βιομηχανία χαρτιού

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Καταλάση γάτα-540
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, πλαστικό τύμπανα ή 1125kg IBC 30kg totes
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Βαθμός: Τεχνικός βαθμός Εμφάνιση:: φως στο σκοτεινό καφετί υγρό
εφαρμογή: Ένζυμο κατασκευής χάρτου Ένζυμο: καταλάση
Συγκέντρωση: Υψηλή συγκέντρωση Δείγματος: Ελεύθερο δείγμα διαθέσιμο
Υψηλό φως:

hydrogen peroxide enzyme

,

hydrogen peroxide catalase


Περιγραφή προϊόντων

 

Τεχνική καταλάση γάτα-540 βαθμού στο υγρό από

για την κατασκευή χάρτου

 

Δηλωμένο ένζυμο: Καταλάση
Συστημικό όνομα: Oxidoreductase υδρογόνο-υπεροξειδίου ΕΚ το 1.11.1.6
Δραστηριότητα: 200.000 U/ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Φως στο σκοτεινό καφετί υγρό
Προϊόν pH: 5,0 έως 7,0
Συγκεκριμένη πυκνότητα: 1,10 έως 1,20

 

Η καταλάση γάτα-540 είναι oxidoreductase που προέρχεται από την καταδυμένη ζύμωση του μικροοργανισμού μέσω της διαδικασίας εξαγωγής και καθαρισμού. Αποσυνθέτει το υδρογόνο-υπεροξείδιο στο νερό και το οξυγόνο υψηλό αποτελεσματικά.

 

Σαν υψηλή καταλάση συγκέντρωσης, γάτα-540 μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα ή μετά από τη διάλυση, και επιτρέπουν να κερδηθούν δαπάνες μεταφορών και αποθήκευσης.

 

Πλεονεκτήματα & οφέλη

Μπορέστε να αντικαταστήσετε τις σκληρές χημικές ουσίες της χλωρίνης χλωρίου, duce σημαντικά απόβλητα αποχέτευσης νερού αποβλήτων έτσι εκτός από την ενέργεια και κόστος.

 

Όφελος της καταλάσης γάτα-540
Εκτός από το χρόνο
  • Γάτα-540'S χαρακτηριστικός της αποσύνθεσης του υπεροξειδίου υδρογόνου σε έναν ιδιαίτερα ικανό τρόπο οδηγεί στη μεγάλη αποταμίευση του χρόνου αντίδρασης.
Εκτός από την ενέργεια
  • Η αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου με γάτα-540 δεν χρειάζεται τη θέρμανση και η ροή διαδικασίας είναι συγκριτικά σύντομη, επιτρέποντας κατά συνέπεια τη λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Εκτός από το κόστος
  • Το υπεροξείδιο υδρογόνου αποσυντίθεται στο νερό και το οξυγόνο χωρίς επικίνδυνα απόβλητα αποχέτευσης, επιτρέποντας την ιδιαίτερη αποταμίευση των δαπανών επεξεργασίας χημικών ουσιών.

 

 


ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Γάτα-540 είναι ενεργά σε μια ευρεία σειρά pH από 6 έως 10 στη θερμοκρασία από 30 σε 60ºC. Το βέλτιστο pH είναι 7,0 στη βέλτιστη θερμοκρασία 40ºC.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η ταχύτητα αντίδρασης γάτα-540 έχει έναν θετικό συσχετισμό με τη συγκέντρωση των υποστρωμάτων όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου είναι λιγότερο από 1000 PPM. Εντούτοις, η ταχύτητα αντίδρασης μειώνεται όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου είναι υπερβολική υψηλή.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Γάτα-540 συσκευάζονται σε 25 κλ, 30 HDPE κλ πλαστικά τύμπανα ή 1125 κλ IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Γάτα-540 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι μήνες εάν αυτό το προϊόν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία του, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησης είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0∼10ºC. Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο υλικό φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

 

Υψηλό Peroxidase συγκέντρωσης ένζυμο, σταθερά ένζυμα δραστηριότητας στη βιομηχανία χαρτιού 0

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna