products

200000 U/υγρής καταλάσεων μιλ. δραστηριότητας ενζυμικής ανώτερης σταθερότητας υψηλής ενζυμικής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Καταλάση ασβέστιο-540
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, HDPE 30kg τύμπανα, 1125 IBC totes
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Εμφάνιση:: Μαύρο καφετί υγρό Δραστηριότητα: 200.000 U/ml (ελάχιστο)
εφαρμογή: Καταλάση για την υφαντική βιο-λεύκανση Δηλωμένο ένζυμο: καταλάση
Συγκέντρωση: Υψηλή συγκέντρωση πλεονεκτήματα: Αποσυνθέτει το υπεροξείδιο υδρογόνου στο νερό και το οξυγόνο χωρίς επικίνδυνα απόβλητα αποχέτευσης,
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα (Ηπειρωτική)
Υψηλό φως:

hydrogen peroxide enzyme

,

catalase protein


Περιγραφή προϊόντων

 Υγρή καταλάση για την υφαντική βιο-λεύκανση

 

 

Halal & Kosher επικυρωμένα

 

Εκτός από την κατανάλωση νερού από το 3/4

Κοντύντε το χρόνο επεξεργασίας από το 1/2

Αρκετά μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας

Αρκετά κερδίστε κόστος παραγωγής

Ασφαλής λειτουργία βαφής Eable 

 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

 

 • Η καταλάση ασβέστιο-540 είναι oxidoreductase που προέρχεται από Aspergillus Νίγηρας μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης, εξαγωγής και καθαρισμού.
 • Αποσυνθέτει το υδρογόνο-υπεροξείδιο στο νερό και το οξυγόνο σε έναν ιδιαίτερα ικανό τρόπο χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες ontextiles και χρωστικές ουσίες.
 • Η καταλάση ασβέστιο-540 εφαρμόζεται για να αποβάλει τα υπολείμματα υπεροξειδίου υδρογόνου που προέρχονται από τη διαδικασία λεύκανσης των υφαντικών υφασμάτων και για να βελτιώσει τη βαφή της ποιότητας με το μειωμένο χρόνο επεξεργασίας και τα λιγότερα απόβλητα αποχέτευσης. Χρησιμοποιείται επίσης για να αποτρέψει τον ερεθισμό του δέρματος που να προκληθεί λόγω της παρουσίας υπολειμμάτων υπεροξειδίου υδρογόνου στα υφαντικά υφάσματα μετά από να λευκάνει ή/και να αποστειρώσει στα ξενοδοχεία, τα νοσοκομεία και τα πλυντήρια. Σαν υψηλή καταλάση συγκέντρωσης, ασβέστιο-540 μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα ή μετά από τη διάλυση, και επιτρέπουν να κερδηθούν δαπάνες μεταφορών και αποθήκευσης.

 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:

 

Δηλωμένο ένζυμο: Καταλάση
Συστημικό όνομα: ΕΚ το 1.11.1.6, oxidoreductase υδρογόνο-υπεροξειδίου
Δραστηριότητα: 200.000 U/ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Μαύρο καφετί υγρό
Προϊόν pH: 5,5 έως 7,0
Συγκεκριμένη πυκνότητα: 1,10 έως 1,20 g/ml


 

ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ:

 

 •  Η εφαρμογή της καταλάσης ασβέστιο-540 στην αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου απαιτεί μόνο το κρύο λουτρό για μιά φορά. Η αδρανοποίηση και η πλύση δεν απαιτούνται πρίν βάφουν.  
 • Η αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου μπορεί να διευθυνθεί στο ίδιο λουτρό της βαφής χωρίς πλύση, με συνέπεια την ιδιαίτερη αποταμίευση του ξεπλύματος του νερού (που σώζεται τουλάχιστον από το 3/4 στο μέσο όρο).
 • Ασβέστιο-540'S χαρακτηριστικός της αποσύνθεσης του υπεροξειδίου υδρογόνου σε έναν ιδιαίτερα ικανό τρόπο οδηγεί στη μεγάλη αποταμίευση του χρόνου πλύσης, η οποία είναι κατά προσέγγιση ο μισός από το χρόνο προετοιμασιών πρίν βάφει τη διαδικασία.                     
 • Η αποβολή του υπεροξειδίου υδρογόνου με ασβέστιο-540 δεν χρειάζεται τη θέρμανση και η ροή διαδικασίας είναι συγκριτικά σύντομη, επιτρέποντας κατά συνέπεια τη λιγότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 • Ασβέστιο-540 δεν έχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα στη βαφή της απόδοσης των χρωστικών ουσιών δεξαμενών. Το υπεροξείδιο υδρογόνου αποσυντίθεται στο νερό και το οξυγόνο, τα οποία δεν έχουν οποιαδήποτε αποτελέσματα στις χρωστικές ουσίες ούτε.
 • Το υπεροξείδιο υδρογόνου αποσυντίθεται στο νερό και το οξυγόνο χωρίς επικίνδυνα απόβλητα αποχέτευσης, επιτρέποντας την ιδιαίτερη αποταμίευση των δαπανών επεξεργασίας απόβλητου ύδατος.

 

200000 U/υγρής καταλάσεων μιλ. δραστηριότητας ενζυμικής ανώτερης σταθερότητας υψηλής ενζυμικής 0

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ:

 • Η ταχύτητα αντίδρασης ασβέστιο-540 έχει έναν θετικό συσχετισμό με τη συγκέντρωση των υποστρωμάτων όταν είναι η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου λιγότερο από 1000ppm.
 • Εντούτοις, η ταχύτητα αντίδρασης μειώνεται όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου υδρογόνου είναι υπερβολική υψηλή.

 

ΣΧΕΔΙΆΓΡΑΜΜΑ PH & ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ:

 • Ασβέστιο-540 είναι ενεργά σε μια ευρεία σειρά pH από 6 έως 10 στη θερμοκρασία από 30 σε 60ºC. Το βέλτιστο pH είναι 7,0 στη βέλτιστη θερμοκρασία 40ºC.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:

 • Πάρτε τη σε μερίδες επεξεργασία για παράδειγμα:
Βήμα 1.
 • Λύσεις λεύκανσης απαλλαγής εντελώς
Βήμα 2.
 • Το πλύσιμο με το κρύο νερό για μιά φορά, ή προσθέτει το νερό άμεσα στο απαραίτητο λουτρό της βαφής
Βήμα 3.
 • Ρυθμίστε το pH σε 6∼10 (που συστήνεται για να χρησιμοποιήσει το παγετώδες οξικό οξύ) και τη θερμοκρασία ελέγχου κάτω από 55ºC
Βήμα 4.
 • Προσθέστε ασβέστιο-540 σύμφωνα με το δελτίο τροφίμων 0.025∼0.05ml ανά λίτρο του νερού (σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου επεξεργασίας επιτρέπεται λόγω της διαδοχικής λειτουργίας, αυτό το ένζυμο μπορεί να εφαρμοστεί με το μεγαλύτερο ποσό χωρίς οποιεσδήποτε παρενέργειες)
Βήμα 5.
 • Κρατήστε την αντίδραση για τα πρακτικά 10∼20, κατόπιν εξετάστε (με το αντιδραστήριο της Merck ή οποιοδήποτε άλλοδήποτε κοινό αντιδραστήριο υπεροξειδίου) εάν το υπεροξείδιο υδρογόνου αποβάλλεται πλήρως ή όχι. Εάν όχι, κρατήστε την αντίδραση για τα πρακτικά ενός άλλου 5∼10 και η αποσύνθεση θα ολοκληρώσει λεπτομερώς
Βήμα 6.
 • Συνεχιστείτε στη βαφή με το ίδιο λουτρό, ή πλύντε τα λευκαμένα ή αποστειρωμένα υφάσματα με το νερό και το πάρτε έξω.


Σημείωση:  Η ακριβής μέθοδος δόσης και επεξεργασίας πρέπει να προσαρμοστεί στην τακτοποίηση για την πραγματική κατάσταση.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ:

 • Ασβέστιο-540 συσκευάζονται σε 25 κλ, 30 HDPE κλ πλαστικά τύμπανα ή 1125 κλ IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.
 • Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι μήνες εάν αυτό το προϊόν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία του, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το φως του ήλιου.
 • Η διάρκεια διατήρησης είναι δεκαοχτώ παρεχόμενη μήνες αποθήκευση κατάλληλα σε 0∼10ºC.
 • Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, κατά συνέπεια πρέπει να αποφευχθεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΟ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ:

 • Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά.
 • Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο υλικό φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna