products

Θερμότητα - σταθερό άλφα Glucoamylase μορφής αμυλάσης υγρό ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα Jiangsu
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Heat-stable Alpha-Amylase HS-220
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, πλαστικά τύμπανα 30kg, 1125 IBC totes για το υγρό, που συσκευάζεται στις πλαστικές παλέτες
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
εφαρμογή: Heat-stable Alpha-Amylase για τη ζάχαρη αμύλου Δραστηριότητα: Ελάχιστο 22.000 U/ml
Εμφάνιση: φως στο σκοτεινό καφετί υγρό Συστηματικό όνομα: glucanohydrolase 1,4 α-δ-glucan
Θερμοκρασία εφαρμογής: 90℃ σε 110℃ χώρα καταγωγής: Κίνα
Δείγματος: Ελεύθερο δείγμα διαθέσιμο Συσκευασία: palstic τύμπανα Ή 1125kg IBC 25kg/30kg totes
Υψηλό φως:

powdered enzyme amylase

,

fungal alpha amylase


Περιγραφή προϊόντων

 

Heat-stable Alpha-Amylase HS-220 με Halal και το Kosher πιστοποιητικό

για την παραγωγή ζάχαρης αμύλου

για το οινόπνευμα και την παρασκευή

 

 

Περιγραφή

HS-220 είναι heat-stable alpha-amylase παράγονται από τις κλασσικές πιέσεις του βακίλου licheniformis μέσω της καταδυμένης διαδικασίας ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού. Είναι ένα endoamylase που μπορεί γρήγορα να μειώσει το ιξώδες της ζελατινούχου λύσης αμύλου με τυχαία να υδρολύσει το άμυλο, το γλυκογόνο και τα προϊόντα υποβάθμισής του στους α-δ-1, 4 glucosidic δεσμούς για να παραγάγει τις διαλυτούς δεξτρίνες και τους ολιγοσακχαρίτες. Η παρατεταμένη υδρόλυση με HS-220 μπορεί να παραγάγει τη γλυκόζη και maltose.

Σαν γερό alpha-amylase με την ανώτερη σταθερότητα κάτω από τις υψηλές θερμοκρασίες, HS-220 έχουν βρεί την ευρεία αίτησή του στην παραγωγή της ζάχαρης αμύλου και την παρασκευή.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντων

Δηλωμένο ένζυμο: Alpha-Amylase
Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.1, 1,4-α-δ-glucanglucanohydrolase
Δραστηριότητα: 22.000 U/ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Καφετί υγρό σεπιών
Προϊόν pH: 5,0 έως 7,0 (σε 25°C)
Συγκεκριμένη πυκνότητα: 1,10 έως 1,25 g/ml

 

Θερμότητα - σταθερό άλφα Glucoamylase μορφής αμυλάσης υγρό ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου 0

 

Επίδραση του pH
HS-220 είναι ενεργά πέρα από ένα ευρύ φάσμα του pH, ανάλογα με την εφαρμογή. Λειτουργεί αποτελεσματικά στο pH από 5,0 έως 8,0 με το βέλτιστο pH του που κυμαίνεται από 6,0 έως 6,4. HS-220 παραμένει σταθερός στο pH από 5,0 to10.0 at25°C (δείτε το σχήμα 1 και το σχήμα 2). Το βέλτιστο pH του εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων και του χρόνου επεξεργασίας.
Θερμότητα - σταθερό άλφα Glucoamylase μορφής αμυλάσης υγρό ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου 1

 

 

Επίδραση της θερμοκρασίας
Η βέλτιστη θερμοκρασία HS-220 για τη ρευστοποίηση διαστήματος είναι 90∼95°C. HS-220 υγροποιεί τα υποστρώματα αμύλου αποτελεσματικά σε 95∼97°C και παραμένει ότι ιδιαίτερα ενεργός σε 100°C. HS-220 καταδεικνύει την εξαιρετική θερμική σταθερότητα στις θερμοκρασίες από 105∼110°C, διατηρεί τη σταθερότητά του για 5 έως 7 λεπτά και κρατά να υγροποιήσει αποτελεσματικά (δείτε το σχήμα 3 και το σχήμα 4). Το ακριβές βέλτιστο θερμοκρασίας εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες συμπεριλαμβανομένου του pH, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων και του χρόνου επεξεργασίας.
Θερμότητα - σταθερό άλφα Glucoamylase μορφής αμυλάσης υγρό ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου 2

 

Συγκέντρωση του ασβεστίου

Η παρουσία ασβεστίου είναι χρήσιμη να αυξήσει τη θερμική σταθερότητα αυτού του ενζύμου. HS-220 απαιτούν μια πολύ χαμηλή συγκέντρωση ασβεστίου 50∼70 PPM (ξηρά βάση στερεών) για να εξασφαλίσουν τη σταθερότητά του.

 

Ανασταλτικοί παράγοντες

Ο χαλκός, το τιτάνιο, και τα ιόντα κοβαλτίου είναι μέτριοι ανασταλτικοί παράγοντες για HS-220, ενώ τα ιόντα αργιλίου, μολύβδου και ψευδάργυρου είναι ισχυροί ανασταλτικοί παράγοντες.

 

Οδηγίες χρήσης

Για τη βιομηχανική εφαρμογή της one-time ρευστοποίησης ψεκασμού, ο πρώτος προετοιμάζει τον πηλό αμύλου 30∼35% w/w, ρυθμίζει το pH 6.0∼6.2, προσθέτει το ασβέστιο ιονικό 50∼70 mg/$l*l, και προσθέτει έπειτα αυτό το προϊόν σε ένα ποσοστό δόσης του 0.4∼1.0kg/TDS. Υγροποιήστε σε 105∼110°C για 5 έως 7 λεπτά, ψύξη λάμψης κάτω γύρω από 97°C, κρατήστε στην υγροποίηση σε μια θερμοκρασία επάνω από 95°C για τα πρακτικά 90∼120 ώστε να επιτευχθεί απαραίτητο DE value. Εάν η ιονική συγκέντρωση ασβεστίου στο νερό βρύσης είναι ήδη ικανοποιητική, δεν είναι καμία ανάγκη να προστεθεί το ασβέστιο.

Το πραγματικό ποσοστό δόσης των HS-220 εξαρτάται από την πραγματική κατάσταση συμπεριλαμβανομένων των τομέων εφαρμογής, των αμύλων, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων, των θερμοκρασιών, του pH και άλλων όρων επεξεργασίας. Για να βελτιστοποιήσει τη δόση, συστήνεται να πραγματοποιηθούν διάφορες δοκιμές ρευστοποίησης πριν από τη στερεότυπη χρήση HS-220.

 

Συσκευασία, αποθήκευση & διάρκεια διατήρησης

HS-220 συσκευάζονται σε 25 κλ, 30 food-grade HDPE κλ πλαστικά τύμπανα, ή 1125 κλ food-grade IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

HS-220 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησής της είναι έξι μήνες εάν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία της, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το άμεσο φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα παρατεταμένη στη 0∼10°C. αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια υψηλότερη απαίτηση δόσης, επομένως πρέπει να αποφευχθεί.

 

Θερμότητα - σταθερό άλφα Glucoamylase μορφής αμυλάσης υγρό ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου 3

ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝΖΥΜΩΝ
Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με τα δέρματα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο υλικό φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna