products

Υγρό Glucoamylase και συνδυασμένη Pullulanase ισοτιμία GWP ενζυμικού Ethmei υψηλότερη συναλλαγματική

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Glucoamylase ETHMEI GWP
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1125kg IBC totes
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Glucoamylase δραστηριότητα: 350.000 U/ml (ελάχιστο) Pullulansase: 100 BU/ml (ελάχιστο)
Επικυρωμένος: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000 Συστηματικό όνομα:: ΕΚ το 3.2.1.3, glucohydrolase 1,4 άλφα-δ-glucan
Εμφάνιση:: Καφετί υγρό σεπιών Προϊόν pH:: 3,0 έως 5,0
Συγκεκριμένη πυκνότητα:: 1,13 έως 1,20 g/ml χώρα καταγωγής: Κίνα
Δείγματος: Ελεύθερο δείγμα διαθέσιμο
Υψηλό φως:

amyloglucosidase enzyme

,

saccharification enzyme


Περιγραφή προϊόντων

 

Υγρό τεχνικό συνδυασμένο βαθμός ένζυμο μορφής

Glucoamylase και Pullulanase ETHMEI GWP

Υψηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία από το άμυλο στη γλυκόζη

Ειδικά σχεδιασμένος για την παραγωγή της αιθανόλης

Halal και Kosher επικυρωμένα 

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Glucoamylase ETHMEI το GWP είναι glucoamylase και συνδυασμένο pullulanase ένα ένζυμο. Περιέχει glucoamylase, που παράγονται από την ελεγχόμενη ζύμωση των επιλεγμένων πιέσεων Aspergillus Νίγηρας, και debranching αμύλου ενζυμικό Pullulanase, το οποίο παράγεται από τις πιέσεις του βακίλου licheniformis. Glucoamylase μπορεί να υδρολύσει άλφα-1,4 glucosidic συνδέσμους από το non-reducing τέλος των αμύλων για να απελευθερώσει τη γλυκόζη ενώ Pullulanase μπορεί συγκεκριμένα να διασπάσει το α-1, glycosidic δεσμός 6 του διακλαδιμένος σημείου της αμυλοπηκτίνης, και αποκόπτει την ολόκληρη δομή κλάδων για να διαμορφώσει amylose.

Η συνεργιστική δράση glucoamylase και pullulanase επιτρέπει την πλήρη υδρόλυση αμύλου, κατά συνέπεια επιτρέπει το GWP ETHMEI μια υψηλότερη συναλλαγματική ισοτιμία από το άμυλο στη γλυκόζη. Το GWP ETHMEI έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή της αιθανόλης.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Δηλωμένο ένζυμο: Glucoamylase
Συστηματικό όνομα: ΕΚ το 3.2.1.3, glucohydrolase 1,4 άλφα-δ-glucan
Glucoamylase δραστηριότητα: 350.000 U/ml (ελάχιστο)
Pullulanase δραστηριότητα: 100 BU/ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Καφετί υγρό σεπιών
Προϊόν pH: 3,0 έως 5,0
Συγκεκριμένη πυκνότητα: 1,13 έως 1,20 g/ml

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑΣ

Εργασίες GWP ETHMEI στο pH από 3,0 έως 5,5 με το βέλτιστο pH του από 3,5 έως 4,5. Δείτε το σχήμα 1.

Το GWP ETHMEI μπορεί να λειτουργήσει στις θερμοκρασίες από 30 σε 65°C (86 σε 149℉) με τη βέλτιστη θερμοκρασία του από 58 σε 62°C (136,40 σε 143.60℉). Δείτε το σχήμα 2.

Υγρό Glucoamylase και συνδυασμένη Pullulanase ισοτιμία GWP ενζυμικού Ethmei υψηλότερη συναλλαγματική 0
 

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΟΦΕΛΗ

Το GWP ETHMEI είναι ικανό για να σακχαροποιήσει την υγροποιημένη πολτοποίηση από τα διάφορα υλικά αμύλου συμπεριλαμβανομένου του καλαμποκιού, του milo, του κριθαριού, του σίτου, του ρυζιού, των πατατών και της ταπιόκας. Το επακόλουθο προϊόν γλυκόζης ζυμώνομαεται από τη ζύμη ή έναν άλλο κατάλληλο μικροοργανισμό για να παραγάγει την αιθανόλη.

Η χρήση του GWP ETHMEI δίνει τα ακόλουθα οφέλη στους παραγωγούς αιθανόλης:

 

1 Πλήρης υδρόλυση αμύλου
2 Βελτιωμένη αποτελεσματικότητα ζύμωσης
3 Αυξανόμενες παραγωγές αιθανόλης
4 Αποδοτική υποβάθμιση αμύλου/δεξτρίνης
5 Χαμηλότερα υπόλοιπα επίπεδα «υψηλότερης ζάχαρης»
6 Λιγότερο υπόλοιπο άμυλο στα σιτάρια του ποτοποιού
7 Βελτιωμένη απόδοση στις διαδικασίες προ-saccharification

 

Για τα εργοστάσια επεξεργασίας έδαφος-σιταριού που χρησιμοποιούν την ταυτόχρονη saccharification ζύμωση το (SSF), το GWP ETHMEI μπορεί να προστεθεί άμεσα fermenter. Για τις ξηρές εγκαταστάσεις μύλων έδαφος-σιταριού και για τις υγρές εγκαταστάσεις μύλων που χρησιμοποιούν ένα χωριστό βήμα προ-saccharification πριν από τη ζύμωση, το GWP ETHMEI μπορεί να προστεθεί στη δροσίζοντας πολτοποίηση ή το υγροποιημένο άμυλο όταν φθάνει η θερμοκρασία σε 58 σε 62°C (136,40 σε 143.60℉). Οι θερμοκρασίες επάνω από 65°C (149℉) μπορούν να οδηγήσουν στην απώλεια δραστηριότητας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΟΣΗΣ

Το GWP ETHMEI προστίθεται γενικά σε επίπεδο 0,37 σε 0.43kg/TDS. Η παρούσα ενζυμική απαίτηση εξαρτάται από τις πρώτες ύλες, τη θερμοκρασία, το χρόνο αντίδρασης, και το pH της μεμονωμένων εγκαταστάσεων saccharification/ζύμωσης διαδικασίας, και του επιθυμητού αποτελέσματος της.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

ETHMEI GW συσκευάζεται σε 25kg, HDPE 30kg τα πλαστικό τύμπανα ή 1125kg IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

Υγρό Glucoamylase και συνδυασμένη Pullulanase ισοτιμία GWP ενζυμικού Ethmei υψηλότερη συναλλαγματική 1Υγρό Glucoamylase και συνδυασμένη Pullulanase ισοτιμία GWP ενζυμικού Ethmei υψηλότερη συναλλαγματική 2

 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΕΝΖΥΜΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΤΉΡΗΣΗΣ

Αυτό το ένζυμο έχει διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησης είναι έξι μήνες υπό τον όρο ότι αποθηκεύεται κάτω από 25°C (77℉) στην αρχική συσκευασία της, σφραγίζεται και, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα σε 0∼10°C (32∼50℉). Η παρατεταμένοι αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν σε μια υψηλότερη απαίτηση δόσης.
 

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna