products

Υψηλά βιομηχανικά ένζυμα συγκέντρωσης και υπεροξείδιο υδρογόνου, Peroxidase ένζυμο

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Καταλάση ασβέστιο-580
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, HDPE 30kg τύμπανα, 1125 IBC totes
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
Βαθμός: Τεχνικός βαθμός Δραστηριότητα: ≥400,000U/ml
εφαρμογή: Καταλάση για την υφαντική βιο-λεύκανση Δηλωμένο ένζυμο: καταλάση
Συγκέντρωση: Υψηλή συγκέντρωση Φυσικός από: Καταλάση με υγρή μορφή
Υψηλό φως:

hydrogen peroxide enzyme

,

catalase protein


Περιγραφή προϊόντων

Βιομηχανικά ένζυμα υψηλής συγκέντρωσης και υπεροξείδιο υδρογόνου, ένζυμο υπεροξειδάσης

Τεχνική κατηγορία Catalase CA-580 σε Υγρό από για βιολογική πλαστική ύλη κλωστοϋφαντουργίας

Υψηλή συγκέντρωση καταλάσης

Εξαλείφουν υπολείμματα υπεροξειδίου του υδρογόνου που προέρχονται από τη διαδικασία λεύκανσης υφασμάτων

Βελτιώστε την ποιότητα βαφής
Μειωμένος χρόνος επεξεργασίας και λιγότερα απόβλητα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η καταλάση ΟΑ-580 είναι μία οξειδοαναγωγάση που προέρχεται από στελέχη Aspergillus niger μέσω διεργασίας βύθισης, εκχύλισης και εξευγενισμού. Διασπούν το υπεροξείδιο του υδρογόνου
σε νερό και οξυγόνο με πολύ αποτελεσματικό τρόπο χωρίς παρενέργειες στα υφάσματα και τις χρωστικές ουσίες.


Το Catalase CA-580 εφαρμόζεται για την εξάλειψη υπολειμμάτων υπεροξειδίου του υδρογόνου που προέρχονται από τη διαδικασία λεύκανσης υφασμάτων και για τη βελτίωση της ποιότητας βαφής με μειωμένο χρόνο επεξεργασίας και λιγότερα απόβλητα. Χρησιμοποιείται επίσης για την πρόληψη ερεθισμού του δέρματος που μπορεί να προκληθεί λόγω της παρουσίας υπολειμμάτων υπεροξειδίου του υδρογόνου σε υφάσματα μετά από λεύκανση ή / και αποστείρωση σε ξενοδοχεία, νοσοκομεία και πλυντήρια. Ως καταλάση υψηλής συγκέντρωσης, το CA-580 μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας ή μετά από αραίωση και επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους μεταφοράς και αποθήκευσης.

Δηλωμένο ένζυμο: Καταλασης
Συστηματικό όνομα: ΕΚ 1.11.1.6, οξειδορεδουκτάση υδρογόνου-υπεροξειδίου
Δραστηριότητα: 400.000 U / ml (ελάχιστο)
Εμφάνιση: Ανοιχτό έως σκούρο καφέ υγρό
PH προϊόντος: 5.5 έως 7.0
Ειδικό βάρος: 1,10 έως 1,20


ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΒΑΦΗΣ
 Εξοικονομήστε νερό
Η εφαρμογή της καταλάσης CA-580 στην εξάλειψη του υπεροξειδίου του υδρογόνου απαιτεί μόνο ψυχρό λουτρό για μία φορά. Η απενεργοποίηση και το πλύσιμο δεν απαιτούνται πριν τη βαφή. Η εξάλειψη του υπεροξειδίου του υδρογόνου μπορεί να διεξαχθεί στο ίδιο λουτρό βαφής χωρίς πλύσιμο, με αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση νερού έκπλυσης (τουλάχιστον εξοικονόμησης κατά 3/4 κατά μέσο όρο).
 Εξοικονομήστε χρόνο
Το χαρακτηριστικό του CA-580 για την αποσύνθεση του υπεροξειδίου του υδρογόνου με πολύ αποτελεσματικό τρόπο έχει ως αποτέλεσμα τη μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου πλύσης, που είναι περίπου το ήμισυ του χρόνου προετοιμασίας πριν τη βαφή.
 Εξοικονομήστε ενέργεια
Η εξάλειψη του υπεροξειδίου του υδρογόνου με το CA-580 δεν χρειάζεται θέρμανση και η ροή της διαδικασίας είναι συγκριτικά μικρή, επιτρέποντας έτσι την μικρότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
 Ασφαλής βαφή
Το CA-580 δεν έχει καμία επίδραση στη βαφή της απόδοσης βαφών. Το υπεροξείδιο του υδρογόνου αποσυντίθεται σε νερό και οξυγόνο, τα οποία δεν έχουν καμία επίδραση στις βαφές.
 Εξοικονομήστε το κόστος
Το υπεροξείδιο του υδρογόνου αποσυντίθεται σε νερό και οξυγόνο χωρίς επικίνδυνα απόβλητα, επιτρέποντας σημαντική εξοικονόμηση κόστους επεξεργασίας λυμάτων.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ PH ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
Το CA-580 είναι ενεργό σε ευρεία περιοχή τιμών pH από 6 έως 10 σε θερμοκρασία από 30 έως 60 ° C. Το βέλτιστο pH είναι 7,0 στη βέλτιστη θερμοκρασία 40ºC.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Η ταχύτητα αντίδρασης του CA-580 έχει θετική συσχέτιση με τη συγκέντρωση υποστρωμάτων όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι μικρότερη από 1000 ppm. Ωστόσο, η ταχύτητα αντίδρασης μειώνεται όταν η συγκέντρωση του υπεροξειδίου του υδρογόνου είναι υπερβολικά υψηλή.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ
Για παράδειγμα, επεξεργαστείτε κατά παρτίδες:

Βήμα 1. Εκλύστε πλήρως τα διαλύματα λεύκανσης.
Βήμα 2. Πλύνετε με κρύο νερό για μία φορά ή προσθέστε νερό απευθείας στο απαιτούμενο λουτρό βαφής.
Βήμα 3. Ρυθμίστε το pH σε 6 ~ 10 (συνιστάται να χρησιμοποιήσετε κρυσταλλικό οξικό οξύ) και τη θερμοκρασία ελέγχου κάτω από 55 ° C.
Βήμα 4. Προσθέστε CA-580 σύμφωνα με τη μερίδα 0,0125~0,025ml ανά λίτρο νερού (σε περίπτωση περιορισμένου χρόνου επεξεργασίας επιτρέπεται λόγω διαδοχικής λειτουργίας, αυτό το ένζυμο μπορεί να εφαρμοστεί με μεγαλύτερη ποσότητα χωρίς παρενέργειες).
Βήμα 5. Κρατήστε την αντίδραση για 10-20 λεπτά και στη συνέχεια εξετάστε (με το αντιδραστήριο Merck ή οποιοδήποτε άλλο κοινό αντιδραστήριο υπεροξειδίου) αν το υπεροξείδιο του υδρογόνου απομακρύνεται πλήρως ή όχι. Αν όχι, διατηρήστε την αντίδραση για άλλα 5 ~ 10 λεπτά και η αποσύνθεση πρέπει να ολοκληρωθεί πλήρως.
Βήμα 6. Συνεχίστε να βάφετε με το ίδιο λουτρό ή πλύνετε τα λευκασμένα ή αποστειρωμένα υφάσματα με νερό και βγάλτε τα.


Σημείωση:
Η ακριβής δοσολογία και η μέθοδος επεξεργασίας πρέπει να προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν στην πραγματική κατάσταση.

  • ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το CA-580 συσκευάζεται σε δοχεία 25 kg, 30 kg HDPE ή 1125 kg IBC totes. Προσαρμοσμένη
συσκευασία είναι επίσης διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

  • ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Το CA-580 έχει διαμορφωθεί για βέλτιστη σταθερότητα. Η τυπική διάρκεια ζωής είναι έξι μήνες εάν το προϊόν φυλάσσεται κάτω από τους 25 ° C στην αρχική του συσκευασία, σφραγισμένο και κλειστό, προστατευμένο από το ηλιακό φως. Η διάρκεια ζωής θα είναι δεκαοκτώ μήνες εάν αποθηκευτεί σωστά στους 0-10 ° C. Η παρατεταμένη αποθήκευση και / ή οι δυσμενείς συνθήκες, όπως υψηλότερες θερμοκρασίες, μπορεί να οδηγήσουν σε υψηλότερες απαιτήσεις δοσολογίας, επομένως θα πρέπει να αποφεύγονται.


ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΝΖΥΜΩΝ
Πρέπει να αποφεύγεται η εισπνοή ενζυμικής σκόνης και ομίχλης. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα ή τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για λεπτομερείς πληροφορίες χειρισμού, ανατρέξτε στο Φύλλο Δεδομένων Ασφαλείας Υλικού.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna