products

Τροφίμων ένζυμο αμυλάσης βαθμού μη - θερμότητα ΓΤΟ - σταθερό άλφα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα Jiangsu
Μάρκα: Boli
Πιστοποίηση: Halal, Kosher ISO9001, ISO14001, ISO22000
Αριθμό μοντέλου: Heat-stable Alpha-Amylase HS-320
Ποσότητα παραγγελίας min: 400Kg
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg, HDPE 30kg τύμπανα, 1125 IBC totes για το υγρό
Χρόνος παράδοσης: 15-20 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, L/C, D/P
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT σε 1500MT το χρόνο
Λεπτομερής ενημέρωση
εφαρμογή: Heat-stable Alpha-Amylase για τη ζάχαρη αμύλου Πιστοποιητικό: Και Halal και Kosher επικυρωμένος
Εμφάνιση: φως στο σκοτεινό καφετί υγρό Δραστηριότητα: 40.000 U/ml (ελάχιστο)
Βαθμός: Βαθμός τροφίμων Όφελος: Ιδανικό Alpha-Amylase για την παραγωγή της ζάχαρης αμύλου που μπορεί να μειώσει το ιξώδες γρήγορα, ν
Υψηλό φως:

fungal alpha amylase

,

alpha and beta amylase


Περιγραφή προϊόντων

 

Heat-stable Alpha-Amylase HS-320

 

Μη-ΓΤΟ Food-Grade ένζυμο για τη ζάχαρη αμύλου

 

 

Ιδανικό Alpha-Amylase για την παραγωγή της ζάχαρης αμύλου που μπορεί να μειώσει το ιξώδες γρήγορα, να αποβάλει τις μη-ζυμώσιμες ζάχαρες και να μειώσει το σχηματισμό chromophore.

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Θερμότητα - σταθερό Alpha-Amylase HS-320 (συστηματικό όνομα ΕΚ το 3.2.1.1, glucanohydrolase 1,4 α-δ-glucan) παράγεται από τις πιέσεις μη-ΓΤΟ του βακίλου licheniformis μέσω των καταδυμένων διαδικασιών ζύμωσης και εξαγωγής καθαρισμού. HS-320 είναι ένα endoamylase, το οποίο είναι ικανό στις μειώσεις το ιξώδες της ζελατινούχου λύσης αμύλου με τυχαία να υδρολύσει το άμυλο, το γλυκογόνο και τα προϊόντα υποβάθμισής του μέσα στους α-δ-1, 4 glucosidic δεσμούς για να παραγάγει τις διαλυτούς δεξτρίνες και τους ολιγοσακχαρίτες.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

 

   Ελάχιστη δραστηριότητα:    40.000 U/ml 
   Φυσική μορφή:    Υγρό
   Χρώμα:    Σέπια καφετιά 
   Μυρωδιά:    Μικρή μυρωδιά ζύμωσης
   pH:    5,0 έως 7,0 (σε 25°C)
   Συγκεκριμένο gravityr:    ≤1.25 g/ml

 

HS-320 σχεδιάζονται με τη γερή alpha-amylase δραστηριότητα για την παραγωγή της ζάχαρης αμύλου. Είναι ικανό για να χειριστεί τα διάφορα υλικά αμύλου συμπεριλαμβανομένης της ταπιόκας, του καλαμποκιού, του σίτου και του ρυζιού, κ.λπ.

 

Τροφίμων ένζυμο αμυλάσης βαθμού μη - θερμότητα ΓΤΟ - σταθερό άλφα 0

 

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Η βέλτιστη θερμοκρασία HS-320 για τη ρευστοποίηση διαστήματος είναι επάνω από 90°C. HS-320 υγροποιεί τα υποστρώματα αμύλου αποτελεσματικά σε 95 σε 97°C και είναι ακόμα ιδιαίτερα ενεργός σε 100°C. Αυτό το προϊόν καταδεικνύει την εξαιρετική θερμική σταθερότητα στις θερμοκρασίες από 105 σε 110°C, διατηρεί τη σταθερότητά του για 5 έως 7 λεπτά και κρατά να υγροποιήσει αποτελεσματικά. Σε μια θερμοκρασία επάνω από 105°C, η ενζυμική σταθερότητα μειώνεται γρήγορα. Το ακριβές βέλτιστο θερμοκρασίας εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες επεξεργασίας συμπεριλαμβανομένου του pH, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων και του χρόνου επεξεργασίας.

 

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ PH

HS-320 είναι ενεργά πέρα από μια ευρεία σειρά pH, ανάλογα με την εφαρμογή. Για τη μέγιστη δραστηριότητα, το βέλτιστο pH είναι 6,0 έως 6,4. Η σταθερή σειρά pH είναι 5,0 έως 10,0 σε 25°C. Το ακριβές βέλτιστο pH εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες διαδικασίας, συμπεριλαμβανομένης της θερμοκρασίας, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων και του χρόνου επεξεργασίας, κ.λπ.

 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ & ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΌΝΤΩΝ

Η παρουσία ασβεστίου αυξάνει τη θερμική σταθερότητα HS-320. Αυτό το ένζυμο απαιτεί μια πολύ χαμηλή συγκέντρωση ασβεστίου και οι προσθήκες ασβεστίου 50 PPM (ξηρά στερεά βάση) είναι επαρκείς για να εξασφαλίσουν ενζυμική σταθερότητα.

Ο χαλκός, το τιτάνιο, και τα ιόντα κοβαλτίου είναι μέτριοι ανασταλτικοί παράγοντες για HS-320 ενώ τα ιόντα αργιλίου, μολύβδου και ψευδάργυρου ενεργούν ως ισχυροί ανασταλτικοί παράγοντες.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Γενικά, ρυθμίστε αρχικά το pH σε 6,0 έως 6,4, κατόπιν προσθέστε το ασβέστιο (50 στην ξηρά βάση στερεών 70ppm) πρίν προσθέτει HS-320. Το ασβέστιο δεν απαιτείται όταν χρησιμοποιείται το εξαιρετικά σκληρό νερό (επάνω από 10 γερμανικούς βαθμούς). Αφότου προστίθεται το ένζυμο, θερμάνετε τον πηλό που υγροποιεί.

 

Η δόση HS-320 εξαρτάται από τις πραγματικές συνθήκες συμπεριλαμβανομένου του υποστρώματος αμύλου, της εφαρμογής, της διαδικασίας, της συγκέντρωσης υποστρωμάτων, κ.λπ. Για να βελτιστοποιήσει τη δόση, συστήνεται να πραγματοποιηθούν διάφορες δοκιμές ρευστοποίησης πριν από τη στερεότυπη χρήση αυτού του προϊόντος. Μια καλή αφετηρία για το ποσοστό δόσης είναι 0,4 έως 0,8 kg/TDS.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

HS-320 συσκευάζονται σε 25 κλ, 30 food-grade HDPE κλ πλαστικά τύμπανα, ή 1125 κλ food-grade IBC totes. Η προσαρμοσμένη συσκευασία είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος.

 

HS-320 έχουν διατυπωθεί για τη βέλτιστη σταθερότητα. Η χαρακτηριστική διάρκεια διατήρησής της είναι έξι μήνες εάν αποθηκεύεται κάτω από 25°C στην αρχική συσκευασία της, που σφραγίζεται και κλειστός, που προστατεύεται από το φως του ήλιου. Η διάρκεια διατήρησής της θα είναι δεκαοχτώ μήνες εάν αποθηκεύεται κατάλληλα παρατεταμένη στη 0∼10°C. αποθήκευση ή/και οι δυσμενείς όροι όπως οι υψηλότερες θερμοκρασίες μπορούν να οδηγήσουν στην υψηλότερη απαίτηση δόσης, επομένως πρέπει να αποφευχθεί.

 

Η εισπνοή της ενζυμικής σκόνης και οι υδρονεφώσεις πρέπει να αποφευχθούν. Σε περίπτωση επαφής με τα δέρματα ή τα μάτια, ξεπλύντε αμέσως με το νερό για τουλάχιστον 15 λεπτά. Για τις λεπτομερείς διαχειριζόμενες πληροφορίες, παρακαλώ αναφερθείτε στο υλικό φύλλο στοιχείων ασφάλειας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Edna